Relatiegeschenken

Set met toebehoren voor PC apparaten

Set met toebehoren voor PC apparaten

Swiss Peak anti-diefstal 3-way zakelijke rugzak

A4 Portfolio met handige voorvakken

Picknick koelrugzak voor 4 personen

Polyester canvas hangmat met houten onderdelen

RVS dubbelwandige thermosbeker (460 ml) diamant

Tafelvoetbal spel met standregistratie en ballen

Opblaasbare strandbal met interne ledverlichting

Samdam is gespecialiseerd in o.a. relatiegeschenken, promotionele producten, premiums, gadgets, textiel, het bedrukken van textiel en veel meer. Daarnaast zijn wij exclusief leverancier van Samsonite koffers voor de B2B markt.

Relatiegeschenken kunnen wij bedrukken met logo, tekst of illustratie. Daarnaast kunnen wij alle geschenken ook niet bedrukt aanleveren in de gewenste hoeveelheid. Wij hebben een erg divers assortiment binnen iedere product groep met zowel luxe- als goedkope relatiegeschenken. Zoekt u bijvoorbeeld een specifiek of exclusief relatiegeschenk wat u niet op onze website kunt vinden, neem gerust contact met ons op. Ons assortiment is vele malen groter als weergegeven op de website!

Promotiemateriaal en merchandise zijn ook twee volwassen takken binnen ons bedrijf. Een groot assortiment aan promotieartikelen en promotiemiddelen voorzien veel bedrijven in hun specifieke wensen. Promotiemateriaal bedrukken met logo of andere illustratie? Alles kan! Van T-shirts en pennen bedrukken tot en met USB sticks van glas met een gegrafeerd logo. Welke merchandise of promotiemateriaal is voor u interessant?

Alles is er in verschillende kwaliteit niveaus. Dit heeft van toepassing op alle categorien waaronder relatie geschenken, promotie materiaal of textiel. Veel bedrijven kiezen met give aways vaak een goedkopere optie wat natuurlijk ook invloed heeft op de kwaliteit van het product. Daarnaast zijn er ook bedrijven die niet de goedkoopste give aways willen verspreiden aangezien men een bepaald aanzien naar hun relaties wilt hooghouden. Ook hierin kunnen wij u in sturen en adviseren. Wij leveren dus ook A-kwaliteit materiaal wat veelal goedkopere prijzen kent als andere bedrijven. Dit komt door onze jaren lange contacten met leveranciers en het bezit van eigen fabrieken in het buitenland.

Het bedrukken van materiaal kan op verschillende manier en is daarbij ook per materiaal / stof afhankelijk. Voorbeelden zijn onder andere: Zeefdruk, transferdruk, tampondruk, borduren, laser gravering, sublimatie etc. Voor elk materiaal en iedere doelstelling geven wij een passend advies voor de beste print opties. Wanneer u een merchandise of promotie artikel wilt bedrukken met logo, bespreekt u met ons als eerste alle mogelijkheden waarna wij een advies geven voor de best aansluitende druktechnieken.

Ons streven: u als professionele klant een compleet dienstenpakket aanbieden in promotieartikelen, relatiegeschenken en kleding. Wij hebben het ruimste aanbod in alle prijsklassen met professioneel advies n een snelle en correcte service. Kwalitatieve personalisatie tegen de scherpste prijs in eigen drukkerij uitgerust met de modernste machines. Digitale bedrukking met individuele personalisatie, lasergraveren, diamantgraveren, tampondruk tot 6 kleuren, zeefdruk, transferts, borduurwerk, embossing.

SAMDAM BELUX n.v.BTW-TVA BE 0455.212.189